Sørøst-Asias første Bitcoin-fond lanseres for å møte lokal institusjonell etterspørsel

BCMG Genesis Bitcoin Fund-I vil være tilgjengelig for akkrediterte asiatiske investorer.

Det Malaysia-baserte BCMG Genesis Bitcoin Fund-I, eller BGBF-I, har offisielt lansert og hevdet å ha blitt det første forsikrede institusjonelle kryptoproduktet som er tilgjengelig i den sørøstasiatiske regionen.

En kunngjøring sier at fondet ble lansert som svar på en økende etterspørsel etter institusjonelle kryptoprodukter i Sørøst-Asia

Fondet utnytter en kunstig intelligens (AI) -drevet blockchain-basert plattform levert av Calfin Global Crypto Exchang, som tilsier å tilby økt sikkerhet for kundebeholdningen.

BGBF-I er regulert i Labuan, Malaysia, hvor IBH Investment Bank fungerer som fondets hovedrådgiver. Profesjonelle finansielle tjenesteleverandører, Hongkong-baserte Alpha Calibration, vil tilby reguleringstjenester og blir revidert av Bitcoin Up.

Investeringsbilen tilbyr også forsikringsdekning og forsikring for offentlig tilbudsforsikringsforsikring. Fondsforvalter, Subbu Vempati, forklarte:

“BGBF-I er en sikker, forsikret og regulert plattform der investorer kan få eksponering for Digital Assets-industrien. Investorer får nytte av vår ekspertise innen økonomiske, tekniske og sikkerhetsmessige aspekter ved Bitcoin-investeringer, så vel som å gå inn i denne klassen med ro i sjelen uten utfordringer eller risiko i å håndtere den digitale eiendelen direkte. ”

I følge det offisielle nettstedet prosjekterer BGBF-I Fund en minimumsavkastning på 12% per år, samtidig som BTC selv har fått 266,5% de siste 12 månedene

Alle akkrediterte asiatiske investorer må gjennom obligatorisk screening mot hvitvasking av penger (AML) og Know Your Customer (KYC) for å få tilgang til fondet.

Bitcoin-fondet er en av mange som nylig har blitt lansert for å møte voksende institusjonelle lyster BTC og andre digitale eiendeler. I midten av februar ble den første fysisk avregnede nordamerikanske Bitcoin ETF godkjent i Canada. Grayscales Bitcoin Trust fortsetter også å vokse, med eiendelene under forvaltning som nylig har merket $ 39,8 milliarder dollar .